Info Panel
You are here:   Home  /  Geschiedenis  /  Puma presenteert: ‘Limited Edition Gouden Feyenoord Shirt’
  • Puma Gouden Feyenoord Shirt

Puma presenteert: ‘Limited Edition Gouden Feyenoord Shirt’

PUMA presenteert een uniek Feyenoord-thuisshirt waarop de Feyenoord-badge, de kampioensster, het PUMA logo en de kenmerkende strepen op de boord van het shirt allemaal van echt goud zijn. Het is een uniek shirt, waarvan er slechts één ter wereld is. Het shirt is niet te koop, maar kan alleen gewonnen worden door een echte Feyenoord-fan die op video vertelt wat het Feyenoord-shirt voor hem betekent. De fan met het meest inspirerende verhaal wint het gouden shirt!

Puma Gouden Feyenoord ShirtWat moet je doen?
Wil jij kans maken op het gouden thuis shirt van Feyenoord? Koop dan het nieuwe thuisshirt, ga naar de PUMA stand op de Open Dag op 21 juli 2013 en vertel net als Jean-Paul Gastel, Paul Bosvelt en John de Wolf voor de camera wat het PUMA Feyenoord-shirt voor jou betekent!

Hoe kan je winnen?
Op 31 juli 2013 worden de 12 kanshebbers op de Feyenoord Facebook pagina onthuld. Wordt jouw filmpje gekozen, dan maak jij kans op het unieke gouden Feyenoord shirt van PUMA. Vanaf dit moment is het aan jou om via social media zoveel mogelijk stemmen voor je eigen filmpje binnen te halen. De maker of maakster van het filmpje dat op 14 augustus 2013 de meeste ‘likes’ heeft gekregen op de Feyenoord Facebook actiepagina, ontvangt voor de thuiswedstrijd op zondag 25 augustus het gouden Feyenoord-shirt!

Bron: Feyenoord

  2013  /  Geschiedenis  /  Last Updated januari 10, 2016 by BlackBird  /  Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *