Info Panel
You are here:   Home  /  * GEZOCHT *

* GEZOCHT *

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Feyenoord-shirts die nog niet in onze collectie zitten. Op dit moment is de website nog niet volledig zodra dit het geval is zal deze tekst aangepast worden. Vanzelfsprekend maakt het niet uit of de shirts korte of lange mouwen hebben.

Mocht u één of meerdere van deze shirts in bezit hebben en willen verkopen (of ruilen) dan zouden wij het erg op prijs stellen als u met ons contact opneemt via het contactformulier (klik hier) of direct via e-mail op: info@feyenoordshirts.nl.

Gezocht: 1982 – 1983, PUMA Uitshirt

Dit is een super mooi en origineel Feyenoord-uitshirt uit het seizoen 1982-1983. Helemaal rood met witte banen op de mouwen. Er staat geen Feyenoord logo op dit shirt, maar het is tenminste één wedstrijd gedragen (uit tegen NAC op 14 mei 1983, de laatste officiële wedstrijd van Willem van Hanegem). Naar verwachting zijn er van dit shirt best wat in omloop, zonder dat mensen weten dat het een Feyenoord shirt is. Kortom; wie maakt ons blij?

Gezocht: 1983 – 1984, PUMA Europacup Thuisshirt

Feyenoord Thuis, gedragen tijdens de bizarre wedstrijd Feyenoord – Spurs in de Kuip. Moeten er relatief veel van in omloop zijn. Alle shirts zijn geruild met Engelse spelers!

Wanted: Feyenoord matchworn Europacup 1983 - 1984 home jersey

Gezocht: 1985 – 1986, PUMA Europacup Thuisshirt

Feyenoord europacup thuisshirt van het seizoen 85/86. Dit shirt is iets anders als het shirt van het seizoen ervoor. Lettertype van de OPEL sponsoring is net iets anders. Lange mouwen of korte mouwen maakt geen verschil. Ook gedragen tijdens bekerduels.

Gezocht: 1987 – 1988, Hummel Thuisshirt

Belangrijk bij dit shirt is uiteraard letten op de sponsoring; De ‘OPEL’ is veel groter en qua lettertype anders dan de shirts van het een jaar erna. Ook is het Feyenoord logo op het shirt gestikt. Flink aantal competitie wedstrijden gedragen. Hier zouden er toch genoeg van moeten zijn! Wie o wie? Het shirt is slechts enkele wedstrijden gedragen en vrij snel vervangen door een ander shirt.

Opvallend detail: Dit shirt is aan de achterzijde ‘fout‘, de kleuren zijn aan de achterkant ook rood/wit en daardoor dus tegenstrijdig met de shirts anno nu.

Gezocht: 1987 – 1989, Hummel Europacup Thuisshirt

Gesucht: Alt Feyenoord Trikot, 1987 - 1988, getragen teigen Bayern 04 Leverkussen, Gezocht: Feyenoord 1987 - 1988 wedstrijdshirt

Gezocht: 1987 – 1989, Hummel Europacup Thuisshirt

Gezocht: 1989 – 1990, Hummel Thuisshirt (HCS Patch)

Feyenoord 1989 - 1990 Thuisshirt, HCS Patch

Gezocht: 1994 – 1995, ADIDAS Europacup Thuisshirt

Bekend van de Europese toppers uit dit seizoen o.a. tegen Bremen. De sponsoring op dit shirt is weer net ietsjes anders. Hele dunne lettertjes. Zijn er relatief veel van in omloop, maar ontbreekt dus helaas nog in onze collectie. Evenals het uitshirt (zie hieronder). Maak me blij, wie heeft dit Europacup shirtje voor mij?

Gezocht: 1994 – 1995, ADIDAS Europacup Uitshirt

Bekend van de Europese toppers uit dit seizoen o.a. tegen Bremen. De sponsoring op dit shirt is weer net ietsjes anders. Hele dunne lettertjes in flock bedrukking. Zijn er relatief veel van in omloop, maar ontbreekt dus helaas nog in onze collectie. Evenals het thuisshirt (zie hierboven). Maak me blij, wie heeft dit Europacup shirtje voor mij?

Gezocht: 1996 – 1997, ADIDAS Europacup Uitshirt

 

Gezocht: 1998 – 1999, Europacup UIT & THUIS-Shirt(s)

In het seizoen 1998-1999 was Feyenoord weer vlotjes klaar in Europa, maar speelde de club wel. Met speciale aangepaste shirts met kleine sponsoring op de voorkant. Op het thuisshirt extra opvallend; De strepen op de mouwen aan de achterkant zijn afgeplakt met een dikke zwarte laag. Ook is er op de achterzijde onder het rugnummer GEEN sponsoring opgenomen.

Gezocht: Bekerfinale 2010, Uitshirt

De inmiddels beruchte ‘compleet verziekte finale’. De directie van Feyenoord kreeg de keuze of ze de wedstrijd over twee wedstrijden wilde laten spelen of één wedstrijd in De Kuip. Het was weer eens een historische vergissing van Eric Gudde en de rest is geschiedenis. Feyenoord verloor de finale compleet kansloos tegen een veel sterker Ajax. Wel bijzonder was dat Feyenoord voor het eerst aller tijden een uit,- en thuisshirt heeft gedragen in de bekerfinale. Het thuisshirt hebben we in ons bezit, maar het uitshirt willen we graag nog toevoegen!!

Gezocht: Europacup Shirts 2012 – 2013

Feyenoord speelde in het seizoen 2012 – 2013 twee Europacup voorrondes. Eentje voor de Champions League, eentje voor de Europa League. Beide gingen verloren waardoor de stadionclub weer onwijs snel uitgeschakeld was. Het werd echter wel een bijzonder mooi seizoen! In de collectie ontbreken alleen deze beide Europacup shirts.