Info Panel
You are here:   Home  /  Geschiedenis  /  Feyenoord geeft voorproefje van shirt met nieuwe sponsor

Feyenoord geeft voorproefje van shirt met nieuwe sponsor

Onder belangstelling van de aanwezige pers heeft Feyenoord het shirt met daarop de naam van nieuwe hoofdsponsor Qurrent getoond. Het logo van de energieleverancier staat in het zwart op shirt. Tijdens het persmoment werd ook bevestigd dat Qurrent en Feyenoord de komende vier jaar gaan samenwerken.

Commercieel directeur Mark Koevermans hoopt met de samenwerking op een stap vooruit voor Feyenoord. ‘We zijn erg blij met en trots op Qurrent als nieuwe hoofdpartner. Allereerst omdat we samen door kunnen bouwen aan de toekomst van Feyenoord. Daarnaast vinden we het belangrijk om als club midden in de samenleving te staan.’ Het shirt dat vrijdagmiddag gepresenteerd werd, is overigens niet het shirt waarin Feyenoord volgend seizoen voetbalt. De club onthult aan het begin van het nieuwe seizoen het nieuwe tenue.

Vanuit Qurrent waren er ook positieve woorden over de deal. ‘We zijn enorm trots dat we de kans krijgen dit avontuur samen met Feyenoord aan te gaan’, aldus directeur Richard Klatten. ‘Feyenoord is een geweldige club met een geweldige achterban.’ Op de persconferentie werd niet bekendgemaakt wat de sponsordeal oplevert voor Feyenoord. Qurrent wordt ook de shirtsponsor voor de jeugdelftallen van de Rotterdammers.

  2017  /  Geschiedenis  /  Last Updated juni 4, 2017 by BlackBird  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *