Info Panel
You are here:   Home  /  * GEZOCHT *

* GEZOCHT *

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Feyenoord-shirts die nog niet in onze collectie zitten. Op dit moment is de website nog niet volledig zodra dit het geval is zal deze tekst aangepast worden. Vanzelfsprekend maakt het niet uit of de shirts korte of lange mouwen hebben.

Mocht u één of meerdere van deze shirts in bezit hebben en willen verkopen (of ruilen) dan zouden wij het erg op prijs stellen als u met ons contact opneemt via het contactformulier (klik hier) of direct via e-mail op: info@feyenoordshirts.nl.

Gezocht: Feyenoord Shirt 1983 – 1984
PUMA Europacup Thuisshirt

Feyenoord Thuis, gedragen tijdens de bizarre wedstrijd Feyenoord – Spurs in de Kuip. Moeten er relatief veel van in omloop zijn. Alle shirts zijn geruild met Engelse spelers!

Wanted: Feyenoord matchworn Europacup 1983 - 1984 home jersey

Gezocht: Feyenoord Shirt 1985 – 1986
PUMA Europacup Thuisshirt

Feyenoord europacup thuisshirt van het seizoen 85/86. Dit shirt is iets anders als het shirt van het seizoen ervoor. Lettertype van de OPEL sponsoring is net iets anders. Lange mouwen of korte mouwen maakt geen verschil. Ook gedragen tijdens bekerduels.

Gezocht: Feyenoord Shirt 1987 – 1988
Hummel Thuisshirt

Belangrijk bij dit shirt is uiteraard letten op de sponsoring; De ‘OPEL’ is veel groter en qua lettertype anders dan de shirts van het een jaar erna. Ook is het Feyenoord logo op het shirt gestikt. Flink aantal competitie wedstrijden gedragen. Hier zouden er toch genoeg van moeten zijn! Wie o wie? Het shirt is slechts enkele wedstrijden gedragen en vrij snel vervangen door een ander shirt.

Opvallend detail: Dit shirt is aan de achterzijde ‘fout‘, de kleuren zijn aan de achterkant ook rood/wit en daardoor dus tegenstrijdig met de shirts anno nu.

Gezocht: Feyenoord Shirt 1987 – 1988
Hummel Europacup Thuisshirt

Onwijs mooie uitvoering van het Europacup shirt van Feyenoord dat ik nog zoek.

Gezocht: Feyenoord Shirt 1988 – 1989
Hummel Europacup Thuisshirt

Onwijs mooie uitvoering van het Europacup shirt van Feyenoord dat ik nog zoek. Gedragen in diverse wedstrijden in de voorbereiding en natuurlijk gedurende het seizoen, er is zowel een lange mouwe als korte mouw uitvoering van dit shirt.

Gesucht: Alt Feyenoord Trikot, 1987 - 1988, getragen teigen Bayern 04 Leverkussen, Gezocht: Feyenoord 1987 - 1988 wedstrijdshirt

Gezocht: Feyenoord Shirt 1989 – 1990
Hummel Thuisshirt (HCS Patch)

Armoede troef in het seizoen 89-90 ging Feyenoord in het begin van het seizoen het veld op met de shirts van het seizoen ervoor maar dan met een knalblauwe HCS Patch over de sponsoring heen. Unieke shirts waarvan er nadien een hele berg zijn gebruikt door voetbalclub FC Boszoom. Ontbreekt helaas nog in de collectie, wie vult dit gat?

Feyenoord 1989 - 1990 Thuisshirt, HCS Patch

Gezocht: Feyenoord Europacup Shirt 1991 – 1992
Adidas Thuisshirt (HCS geen logo)

Eenmalig gebruikt in de wedstrijden tegen Partizan Tirana. Een uniek shirt dus met prachtige sponsoring op het shirt. Geen kenmerkend HCS logo. Het rugnummer op de achterzijde is wat blokkerig. Feyenoord speelde uit overigens 0-0 en won thuis vlak voor tijd door een doelpunt van Peter Bosz.

Gezocht: Feyenoord Europacup Shirt 1991 – 1992
Adidas Uitshirt

Op 2 oktober 1991 trad Feyenoord aan in eigen Kuip tegen Partizan Tirana voor de return. Zoals gebruikelijk toen in het reserveshirt, dat toen nog geen uitshirt was. Mooie uitvoering van het ‘ommekeer’ shirt waarin we later in het seizoen een fantastische wedstrijd in zouden spelen.

Gezocht: Feyenoord Europacup Shirt 1992 – 1993
Adidas Uitshirt

Gezocht: Het mooiste uitshirt waarin Feyenoord ooit gespeeld heeft, mega-mooi kleurgebruik voor deze uitvoering. Gebruikt het hele seizoen door én ook in het seizoen 1993-1994.

Gezocht: Feyenoord Europacup Shirts 1998 – 1999
UIT & THUIS-Shirt(s)

In het seizoen 1998-1999 was Feyenoord weer vlotjes klaar in Europa, maar speelde de club wel. Met speciale aangepaste shirts met kleine sponsoring op de voorkant. Op het thuisshirt extra opvallend; De strepen op de mouwen aan de achterkant zijn afgeplakt met een dikke zwarte laag. Ook is er op de achterzijde onder het rugnummer GEEN sponsoring opgenomen.

Gezocht: Feyenoord Europacup Shirts 2012 – 2013

Feyenoord speelde in het seizoen 2012 – 2013 twee Europacup voorrondes. Eentje voor de Champions League, eentje voor de Europa League. Beide gingen verloren waardoor de stadionclub weer onwijs snel uitgeschakeld was. Het werd echter wel een bijzonder mooi seizoen! In de collectie ontbreken alleen deze beide Europacup shirts.