Info Panel
You are here:   Home  /  Geschiedenis  /  Puma luistert naar Feyenoord-fans

Puma luistert naar Feyenoord-fans

Sportkledinggigant Puma is bereid te luisteren naar de zee van klachten over het nieuwe Feyenoord-shirt. De van oorsprong Duitse fabrikant zegt bereid te zijn aanpassingen te doen aan het ontwerp, dat onder supporters een storm van protest losmaakte.

Op tal van websites spuiden Feyenoord-fans hun kritiek en zowel Puma als de Rotterdamse club zelf werd overladen met boze mails. Belangrijkste klacht is dat er veel te nadrukkelijk getornd is aan het klassieke shirt, ondermeer door de twee futuristische strepen die rond de schouders zijn aangebracht. Ook de kraag is volgens veel fans ‘foeilelijk’ en wijkt te veel af van het originele ontwerp.,,We inventariseren alle reacties en commentaren,’’ laat Puma weten. ,,We zullen daar proberen een goede opvolging aan te geven zodat de shirts voor volgend seizoen er goed en Feyenoord-waardig uit zien.’’

Bron: AD

Naschrift: De officiële lezing is dat fans het lelijk vonden, de officieuze lezing is dat deze shirts direct werden gebombardeerd tot ‘Peppi en Kokki’ shirts door diverse fansites. Het is niet de eerste keer dat Feyenoord met het ontwerp de plank helemaal mis slaat, en het zal zeker niet de laatste keer zijn.

  2008  /  Geschiedenis  /  Last Updated januari 10, 2016 by BlackBird  /  Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *