Info Panel
You are here:   Home  /  Geschiedenis  /  PUMA nieuwe kledingsponsor Feyenoord

PUMA nieuwe kledingsponsor Feyenoord

Zoals wij al op 23 september jl. meldde wordt PUMA met ingang van het seizoen 2009-10 de nieuwe kledingsponsor van Feyenoord. Feyenoord zal met ingang van het nieuwe voetbalseizoen het gezicht worden voor het sportlifestyle merk in Nederland. Naast deze Nederlandse club heeft PUMA o.a. ook samenwerkingsovereenkomsten met Tottenham Hotspur, VfB Stuttgart, Zenit Sint-Petersburg, Girondins de Bordeaux, Sporting Club de Lissabon, Club Brugge, de regerend wereldkampioen Italië en diverse Afrikaanse landen waaronder Kameroen, Egypte, Marokko, Ghana en Ivoorkust.

PUMA en Feyenoord zijn geen onbekenden van elkaar. Van 1983 tot 1987 was PUMA al officieel kledingsponsor van de Nederlandse topclub. In deze periode beleefde Feyenoord vele sportieve successen, met als hoogtepunt het winnen van de ‘dubbel’ in 1984. In het kader van de nieuwe overeenkomst zal PUMA wederom de officiële supplier worden van alle wedstrijd-, trainingskleding en accessoires. Daarnaast zullen beide partijen nauw samenwerken op het gebied van promotie en distributie van Feyenoord merchandise.

PUMA is trots om de historische banden tussen beide partijen weer te hebben aangehaald en een nieuwe overeenkomst met de club te hebben getekend. ‘Feyenoord is een fantastische club met een zeer trouwe supportersschare en heeft zowel nationaal als internationaal veel uitstraling. We zijn blij om met de club te gaan samenwerken. Daarnaast past deze samenwerking uitstekend bij onze internationale strategie om de groei in de teamsport business van de afgelopen jaren verder uit te bouwen’, aldus Sander van Gelder, General Manager van PUMA Benelux.

‘PUMA is een topmerk met kwalitatief zeer goede producten en een wereldwijde distributie’, aldus Eric Gudde, Algemeen Directeur van Feyenoord. ‘Ik weet dat PUMA een zeer creatieve en uitgebreide productcollectie heeft voor zowel op als buiten het veld. Onze fans zullen, net als wij, blij zijn met het nieuwe design en de nieuwe trainings- en wedstrijdlijn voor het aankomende seizoen. Het is gewoon mooi spul!’

Bron: Lunaticnews.nl

  2008  /  Geschiedenis  /  Last Updated januari 10, 2016 by BlackBird  /  Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *