Info Panel
You are here:   Home  /  Geschiedenis  /  ASR verzekeringen, PUMA en Feyenoord

ASR verzekeringen, PUMA en Feyenoord

PUMA is blij met de samenwerking die vanaf vandaag officieel van start gaat met de onthulling van het nieuwe PUMA Feyenoord tenue.

​PUMA

De historische banden tussen PUMA en Feyenoord zijn hiermee weer aangehaald en beide partijen zien dan ook weer uit naar het begin van het nieuwe seizoen. Van 1983 tot 1987 was PUMA al officieel kledingsponsor van de Nederlandse topclub Feyenoord. In deze periode beleefde Feyenoord vele sportieve successen met als hoogtepunt het winnen van de ‘dubbel’ in 1984. “Wij hopen dat Feyenoord met de komst van Leo Beenhakker en Mario Been nu ook weer mooie sportieve prestaties gaan behalen. Daarnaast kijken wij uit naar de éérste training van het seizoen aankomend weekend wanneer de spelers in het nieuwe tenue het veld zullen betreden”, aldus Sander van Gelder, General Manager PUMA Benelux.

In het kader van de nieuwe overeenkomst zal PUMA wederom de officiële supplier worden van alle wedstrijd-, trainingskleding en accessoires. Daarnaast zullen beide partijen nauw samenwerken op het gebied van promotie en distributie van Feyenoord merchandise.

ASR Nederland

De relatie van Feyenoord met ASR dateert al van 1991 toen Stad Rotterdam, sponsor van Feyenoord werd. Vanaf 2002, toen Stad Rotterdam is opgegaan in ASR is de sponsoring overgegaan naar het moederconcern Fortis. Op 4 maart van dit jaar heeft ASR bekend gemaakt in overleg met Feyenoord de sponsoring te hebben overgenomen van Fortis, dat inmiddels geen activiteiten meer in Nederland had.

Boudewijn van Uden, Directeur Marketing en Verkoop ASR: “Vanuit het verleden weten we dat het shirt van Feyenoord ons prima past. Voetbalsponsoring was en is een bewezen middel om naamsbekendheid bij het publiek te genereren. Dit komt ons goed van pas nu wij een nieuwe naam hebben. Ondanks alle perikelen van het afgelopen seizoen is Feyenoord nog steeds een naam die er staat. Sportief rekenen wij op een beter seizoen, zoals ASR tot de top 4 verzekeraars in Nederland thuishoort, hoort Feyenoord thuis bij de bovenste vier in de Eredivisie.”

Feyenoord

Mark Koevermans, commercieel directeur Feyenoord; ‘Feyenoord is bijzonder blij om opnieuw in zee te gaan met ASR en met PUMA. ASR is vanaf 1991 al ruim een decennium lang een zeer trouwe partner gebleken. Je zou kunnen zeggen dat we met hen verzekerd zijn van succes!’

‘PUMA weet wat er voor nodig is om te presteren op het allerhoogste niveau. De club bewaart bijzonder goede herinneringen aan de vorige periode met PUMA midden jaren ’80, toen de dubbel werd veroverd. Daarnaast is PUMA een merk dat strijdlust uitstraalt.’

‘We zien dan ook uit naar een nieuwe en succesvolle samenwerking met PUMA en ASR. Oude waarden keren terug bij club en daar zijn wij erg blij mee.’

Bron: ASR

  2009  /  Geschiedenis  /  Last Updated januari 10, 2016 by BlackBird  /  Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *