Info Panel
You are here:   Home  /  Geschiedenis  /  Grote vraag naar nieuwe shirts
  • Feyenoord shirts puma 2010 - 2011

Grote vraag naar nieuwe shirts

Het nieuwe Feyenoord/Puma-tenue voor het seizoen 2010/2011 dat vrijdag in de verkoop is gegaan vindt gretig aftrek in de Feyenoord Fanshops en in de online Fanshop. De verkopers van de twee Feyenoord-winkels krijgen veel positieve reacties op de ontwerpen van zowel de wedstrijd- als trainingsoutfits.

Bij de bedrukking van de wedstrijdshirts wordt vooralsnog vooral veel gekozen voor bedrukking met de eigen naam, waarbij vooral de witte uitshirts in trek zijn. Feyenoord-supporters kunnen vrijdag bij de Feyenoord FanShop Centrum aan de Lijnbaan in Rotterdam tot 23.00 uur terecht voor de nieuwe Feyenoord/Puma-lijn, doordat de winkels in het centrum van de stad langer openblijven in verband met ‘Rotterdam Laat Open’.

De nieuwe Feyenoord/Puma-lijn wordt het komende seizoen gedragen door de spelers van Feyenoord en de technische en medische staf van de Rotterdamse club. Aanstaande zondag zal de selectie van trainer Mario Been de thuis- en uittenues voor het eerst dragen. Die dag staan op sportcomplex Varkenoord de eerste twee trainingen van het nieuwe seizoen op het programma. Alle van de in totaal 10.000 gratis toegangskaarten zijn inmiddels vergeven aan Feyenoord-supporters, waardoor Been en zijn spelers zich verzekerd weten van een volgepakt Varkenoord.

Bron: Feyenoord Supportersvereniging

  2010  /  Geschiedenis  /  Last Updated januari 10, 2016 by BlackBird  /  Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *